Tak widać na przykład w kampanii przebudzenie bogów że upchali tam tyle Ermu ile się da i tak to za dobrze nie wygląda.Ale kampania czas p-r-z-y-g-o-d-y jest super .Jest w niej mnie Ermu a jest i tak lepsza pod względem tekstów ,zadań i wszytkiego
[size=75]/Pozwoliłem sobie wydzielić wątek, offtop był to bezczelny. Przy okazji - umieszczanie wielu emotikon w rzędzie jest IMHO w złym guście - Tow/[/size]
Mnie tam kampanie nie bawią przeszedłem całą erathie z pół Sod i pare misji w Armagedonie.Ja w H3 gram tylko dla przujemności pochodzenia i walki na mapkach ( w szczególności losowych) najchętniej z kumplem czy bratem by zabić czas ;p ,a nie jak w przypadku innych gier gdzie liczy się fabuła.
Może jak został wydzielony ten temat to może napiszemy jaką byście chcieli kampanie w VCMI.Czy przed lub po zagładzie Antagrichu.
Właśnie dlatego lubię Heroesy .Tu nawet jak skończysz kampanie masz mapę losową albo scenariusze. Np. przejdziemy Gothica i co mamy z nim robić Grać od początku czy wyrzucić do kosza Choć fabuła też jest super.
Trudna ta nazwa
Mogła by być jeszcze że akcja dzieje się parę milionów lat po zniszczeniu wszystko się ustabilizowało tylko trzeba stworzyć nowych herosów bo nikt nie żyje 1000000 lat