Kampania_HoMM3 Campaigns remade

Witam szanowne grono graczy. Już jakiś czas gram w projekt vcmi i bardzo mi się on podoba. Niedawno zainstalowałem najnowszą aktualizację 1.7 a wraz z nią “nowe kampanie”. Zacząłem grać kampanię Rycerzami i pierwszą misję przeszedłem chociaż miałem z nią jeden istotny problem zanim doszedłem o co chodzi. To też chcę dodać aby na przyszłość to zmienić. Aby zakończyć misję trzeba przejść bramę Rolandem tak było napisane na bramie a w więzieniu była inna postać jakiś Sir Gier ale na szczęście ta postać odblokowała przejście. Teraz gram w drugą misję i znów podobna sytuacja brama mnie przepuści jak pokonam Octavię. Problem w tym, że pokonałem już wszystkich przeciwników i nie było żadnej Octavi. Stoję na tej misji i nie wiem co dalej. Może ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Będę bardzo wdzięczy za pomoc.

Chyba nikt przed tobą nie ogrywał tych ulepszonych kampanii. Co prawda mają już trochę lat, jak zostały zrobione, ale chyba nie stały się popularne. Możesz co najwyżej spróbować podejrzeć co nieco w edytorze map.